Conferences has been upgraded to version 2.2.7 of Indico

The 4th Berkeley School: 2012 Scientific Program

US/Pacific
Bldg 66 - Auditorium ()

Bldg 66 - Auditorium

    • 09:00 10:30
      “Quark Matter and Nuclear Collisions: A Tale of Two Topics” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Helmut Satz (Bielefeld University)
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 11:00 12:30
      “Lattice QCD I” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Frithjof Karsch (Bielefeld University and BNL)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 14:00 15:30
      “Charmonium Production in High-Energy Nuclear Collisions” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Pengfei Zhuang (Tsinghua University)
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 16:00 17:30
      "Charmonium Production at ALICE” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Peter Braun-Munzinger (GSI)
    • 17:30 17:45
      “Charmonium properties in hot quenched lattice QCD” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Heng-Tong Ding (BNL)
    • 18:00 20:00
      BBQ Reception 2h Bldg 54 - Cafeteria

      Bldg 54 - Cafeteria

    • 09:00 10:30
      “Charmonium Production and Related Topics I” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Dimitri Kharzeev (BNL and Stony Brook)
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 11:00 12:30
      “Initial Condition in High-Energy Nuclear Collisions” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Larry McLerran (BNL and RIKEN BNL)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 14:00 15:30
      “Charm Production from STAR Experiment” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Wei Xie (Purdue University)
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 16:00 17:30
      “Probing the Chiral Crossover Transition with Fluctuations of Conserved Charges” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Krzysztof Redlich (University of Wroclaw)
    • 17:30 17:45
      “J/psi polarization in p+p collisions at 200 GeV in STAR” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Barbara Trzeciak (Warsaw University of Technology)
    • 17:45 18:00
      “Multiplicity, average transverse momentum and azimuthal anisotropy in U+U collisions at √SNN = 200 GeV using the AMPT model” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Rihan Haque (VECC)
    • 09:00 10:30
      “Lattice QCD in Nuclear Physics” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Tetsuo Hatsuda (RIKEN and Tokyo University)
    • 10:30 11:30
      “Lattice QCD II” 1h Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Frithjof Karsch (Bielefeld University and BNL)
    • 11:30 14:00
      Lunch 2h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 14:00 15:30
      “Charmonium Production from the PHENIX Experiment” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Anthony Frawley (Florida State University)
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 16:00 16:30
      “Multi Hadron Interactions from Lattice QCD” 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Andre Walker-Loud (LBNL)
    • 16:30 17:00
      “Structure of the Nucleon from Lattice QCD” 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Sergey Syritsyn (LBNL)
    • 17:00 17:15
      “Higher moments of net-charge multiplicity distribution for RHIC BES in the STAR experiment” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Nihar Sahoo (VECC)
    • 17:15 17:30
      “Quarkonia production in 2.76 TeV PbPb collisions in CMS” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Guillermo Rangel Breto (CMS and UC Davis)
    • 09:00 10:30
      “Lattice QCD III” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Frithjof Karsch (Bielefeld University and BNL)
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 11:00 12:30
      “Heavy Flavor Flow at PHENIX: A New Pasture for Lattice QCD” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Rajiv Gavai (TIFR)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 14:00 15:30
      “Charm Production in High-Energy Nuclear Collisions” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Ralf Rapp (Texas A&M University)
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 16:00 17:30
      “Fluctuations and Hadron Production” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Francesco Becattini (University of Florence)
    • 17:30 17:45
      “Higher Moments of Net-proton Multiplicity Distributions from RHIC Beam Energy Scan” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Xiaofeng Luo (CCNU)
    • 17:45 18:00
      “Jet Tomography of Harmonic Fluctuations in the Initial Condition of Heavy Ion Collisions” 15m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Xilin Zhang (Indiana University)
    • 09:00 10:30
      “Charmonia Production” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Ramona Vogt (LBNL and LLNL)
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 11:00 12:30
      “Jet Quenching” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Xin-Nian Wang (LBNL)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 14:00 15:30
      “Charmonium Production and Related Topics II” 1h 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

      Speaker: Dimitri Kharzeev (BNL and Stony Brook)
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium

    • 16:00 16:00
      School Adjourned Bldg 66 - Auditorium

      Bldg 66 - Auditorium