The 4th Berkeley School: 2012 Scientific Program

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: **not specified**

"Quark Matter and Nuclear Collisions: A Tale of Two Topics"

Monday, 14 May 2012 09:00 (1h 30m)

Presenter: SATZ, Helmut (Bielefeld University)

"Lattice QCD I"

Contribution ID: 1 Type: not specified

"Lattice QCD I"

Monday, 14 May 2012 11:00 (1h 30m)

Presenter: KARSCH, Frithjof (Bielefeld University and BNL)

Contribution ID: 2 Type: not specified

"Charmonium Production at ALICE"

Monday, 14 May 2012 16:00 (1h 30m)

Presenter: BRAUN-MUNZINGER, Peter (GSI)

Contribution ID: 3 Type: not specified

"Charmonium Production in High-Energy Nuclear Collisions"

Monday, 14 May 2012 14:00 (1h 30m)

Presenter: ZHUANG, Pengfei (Tsinghua University)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

"Charmonium properties in hot quenched lattice \mathbf{QCD} "

Monday, 14 May 2012 17:30 (15 minutes)

Presenter: DING, Heng-Tong (BNL)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

"Charmonium Production and Related Topics I"

Tuesday, 15 May 2012 09:00 (1h 30m)

Presenter: KHARZEEV, Dimitri (BNL and Stony Brook)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

"Initial Condition in High-Energy Nuclear Collisions"

Tuesday, 15 May 2012 11:00 (1h 30m)

Presenter: MCLERRAN, Larry (BNL and RIKEN BNL)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

"Charm Production from STAR Experiment"

Tuesday, 15 May 2012 14:00 (1h 30m)

Presenter: XIE, Wei (Purdue University)

Contribution ID: 8 Type: not specified

"Probing the Chiral Crossover Transition with Fluctuations of Conserved Charges"

Tuesday, 15 May 2012 16:00 (1h 30m)

Presenter: REDLICH, Krzysztof (University of Wroclaw)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

$^{\circ}$ J/psi polarization in p+p collisions at 200 GeV in STAR $^{\circ}$

Tuesday, 15 May 2012 17:30 (15 minutes)

Presenter: TRZECIAK, Barbara (Warsaw University of Technology)

Contribution ID: 10

Type: not specified

"Multiplicity, average transverse momentum and azimuthal anisotropy in U+U collisions at √SNN = 200 GeV using the AMPT model"

Tuesday, 15 May 2012 17:45 (15 minutes)

Presenter: HAQUE, Rihan (VECC)

Contribution ID: 11 Type: not specified

"Lattice QCD in Nuclear Physics"

Wednesday, 16 May 2012 09:00 (1h 30m)

Presenter: HATSUDA, Tetsuo (RIKEN and Tokyo University)

Contribution ID: 12 Type: not specified

"Lattice QCD II"

Wednesday, 16 May 2012 10:30 (1 hour)

Presenter: KARSCH, Frithjof (Bielefeld University and BNL)

Contribution ID: 13 Type: not specified

"Charmonium Production from the PHENIX Experiment"

Wednesday, 16 May 2012 14:00 (1h 30m)

Presenter: FRAWLEY, Anthony (Florida State University)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

"Multi Hadron Interactions from Lattice QCD"

Wednesday, 16 May 2012 16:00 (30 minutes)

Presenter: WALKER-LOUD, Andre (LBNL)

Contribution ID: 15 Type: not specified

"Structure of the Nucleon from Lattice QCD"

Wednesday, 16 May 2012 16:30 (30 minutes)

Presenter: SYRITSYN, Sergey (LBNL)

Contribution ID: 16 Type: not specified

"Higher moments of net-charge multiplicity distribution for RHIC BES in the STAR experiment"

Wednesday, 16 May 2012 17:00 (15 minutes)

Presenter: SAHOO, Nihar (VECC)

Contribution ID: 17 Type: not specified

"Quarkonia production in 2.76 TeV PbPb collisions in CMS"

Wednesday, 16 May 2012 17:15 (15 minutes)

Presenter: BRETO, Guillermo Rangel (CMS and UC Davis)

Contribution ID: 18 Type: not specified

"Lattice QCD III"

Thursday, 17 May 2012 09:00 (1h 30m)

Presenter: KARSCH, Frithjof (Bielefeld University and BNL)

Contribution ID: 19 Type: not specified

"Heavy Flavor Flow at PHENIX: A New Pasture for Lattice QCD"

Thursday, 17 May 2012 11:00 (1h 30m)

Presenter: GAVAI, Rajiv (TIFR)

Contribution ID: 20 Type: not specified

"Charm Production in High-Energy Nuclear Collisions"

Thursday, 17 May 2012 14:00 (1h 30m)

Presenter: RAPP, Ralf (Texas A&M University)

Contribution ID: 21 Type: not specified

"Fluctuations and Hadron Production"

Thursday, 17 May 2012 16:00 (1h 30m)

Presenter: BECATTINI, Francesco (University of Florence)

Contribution ID: 22 Type: not specified

"Higher Moments of Net-proton Multiplicity Distributions from RHIC Beam Energy Scan"

Thursday, 17 May 2012 17:30 (15 minutes)

Presenter: LUO, Xiaofeng (CCNU)

Contribution ID: 23 Type: not specified

"Jet Tomography of Harmonic Fluctuations in the Initial Condition of Heavy Ion Collisions"

Thursday, 17 May 2012 17:45 (15 minutes)

Presenter: ZHANG, Xilin (Indiana University)

Contribution ID: 24 Type: not specified

"Charmonia Production"

Friday, 18 May 2012 09:00 (1h 30m)

Presenter: VOGT, Ramona (LBNL and LLNL)

"Jet Quenching"

Contribution ID: 25 Type: not specified

"Jet Quenching"

Friday, 18 May 2012 11:00 (1h 30m)

Presenter: WANG, Xin-Nian (LBNL)

Contribution ID: 26 Type: not specified

"Charmonium Production and Related Topics II"

Friday, 18 May 2012 14:00 (1h 30m)

Presenter: KHARZEEV, Dimitri (BNL and Stony Brook)