DRAFT AGENDA: UPenn Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Historical perspective on development

Monday, 2 June 2025 10:00 (30 minutes)

Presenters: FRISCH, Henry (Affiliation); (LAST NAME HERE), Mayly (Affiliation)

Contribution ID: 2 Type: not specified

BNL WbLS and LS Development

Monday, 2 June 2025 11:00 (30 minutes)

Presenter: YEH, Minfang (Affiliation)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Slow scintillators and metal loading

Monday, 2 June 2025 11:30 (30 minutes)

Presenter: STEIGER, Hans (Affiliation)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Welcome and introduction

Monday, 2 June 2025 09:01 (14 minutes)

Presenter: KLEIN, Josh ((affiliation))

Contribution ID: 6 Type: not specified

3x contributed talks 12+3

Monday, 2 June 2025 13:30 (45 minutes)

Presenter: LAST NAME HERE, First Name Here (Affiliation)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Motivations for hybrid technology

Monday, 2 June 2025 09:15 (45 minutes)

Presenter: (LAST NAME HERE), Michi ((affiliation))

Contribution ID: 9 Type: not specified

Analysis techniques: one invited and a few contributed?

Monday, 2 June 2025 15:30 (30 minutes)

Zhenxiong Xie –Cher+scint event recon FitQun, ML

Contribution ID: 10 Type: not specified

Towards a model for scintillator performance

Monday, 2 June 2025 12:00 (30 minutes)

Presenter: WOLSZCZAK, Weronika (LBNL)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Panel Discussion

Monday, 2 June 2025 14:15 (45 minutes)

Critical technical advances moving forward: materials Tradeoffs in materials (bkds, optics, cost, recon···)

Contribution ID: 12 Type: not specified

LAPPD development

Tuesday, 3 June 2025 09:00 (30 minutes)

Presenter: W., Amanda (Affiliation)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Fast PMTs

Tuesday, 3 June 2025 09:30 (30 minutes)

Presenter: KAPTANOGLU, Tanner (LBNL)

Dichroicons

Contribution ID: 14 Type: not specified

Dichroicons

Tuesday, 3 June 2025 10:00 (30 minutes)

Presenter: LAST NAME HERE, Sam (Affiliation)

APP

Contribution ID: 15 Type: not specified

APP

Tuesday, 3 June 2025 11:00 (30 minutes)

Presenter: LAST NAME HERE, Penn (Affiliation)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Waveform digitization and analysis

Tuesday, 3 June 2025 11:30 (30 minutes)

Presenter: TBD, TBD (Affiliation)

SiPMs

Contribution ID: 17 Type: not specified

SiPMs

Tuesday, 3 June 2025 12:00 (30 minutes)

Presenter: TBD, TBD (Affiliation)

Contribution ID: 18 Type: not specified

3x contributed talks 12+3

Tuesday, 3 June 2025 13:30 (45 minutes)

Ben Harris –Dichroicon occupancy and shadowing from Michel electrons in EOS Josh Cates –Photon counting in Cher/scint detectors Max M –APP details

Presenters: HARRIS, Ben (Affiliation); CATES, Josh (LBNL); M., Max (Affiliation)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Panel Discussion

Tuesday, 3 June 2025 14:15 (45 minutes)

Critical technical advances moving forward: instrumentation

More Talks?

Contribution ID: 20 Type: not specified

More Talks?

Tuesday, 3 June 2025 15:30 (30 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

WbLS and LAPPDs at ANNIE

Wednesday, 4 June 2025 09:00 (20 minutes)

Presenter: LAST NAME HERE, Bob (Affiliation)

Contribution ID: 22 Type: not specified

BNL 1-ton and 30-ton

Wednesday, 4 June 2025 09:20 (20 minutes)

Presenter: TEAM, BNL

Contribution ID: 23 Type: not specified

Eos

Wednesday, 4 June 2025 09:40 (20 minutes)

Presenter: PICKARD, Leon (LBNL)

Contribution ID: 24 Type: not specified

BUTTON

Wednesday, 4 June 2025 10:00 (20 minutes)

NuDot

Contribution ID: 25 Type: not specified

NuDot

Wednesday, 4 June 2025 10:20 (20 minutes)

ArCherS

Contribution ID: 26 Type: not specified

ArCherS

Wednesday, 4 June 2025 11:10 (20 minutes)

Presenter: LEBANOWSKI, Logan (LBNL)

Contribution ID: 27 Type: not specified

SNO+

Wednesday, 4 June 2025 11:30 (20 minutes)

Presenter: C., Mark

Borexino

Contribution ID: 28 Type: not specified

Borexino

Wednesday, 4 June 2025 11:50 (20 minutes)

Presenter: ?, Johann

Contribution ID: 29 Type: not specified

SBND / CCM

Wednesday, 4 June 2025 12:10 (20 minutes)

Contribution ID: 30 Type: not specified

3x contributed talks 12+3

Wednesday, 4 June 2025 13:30 (45 minutes)

Adam Baldoni –muon analysis in BNL 1-ton Johann –WbLS in ANNIE Logan –Study of target liquids for hybrid particle detectors

Presenters: BALDONI, Adam; ?, Johann; LEBANOWSKI, Logan (LBNL)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Panel Discussion

Wednesday, 4 June 2025 14:15 (45 minutes)

Most promising techniques ? Critical path on prototypes—what needs to be tested? (Can we invite a skeptic?) Prospective Decision points