### **TFD Wire Specification Review**

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Project overview and review goals

Thursday, 28 October 2021 07:05 (15 minutes)

**Presenter:** PRESTEMON, Soren (LBNL)

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Magnet Design and Conductor Requirements**

Thursday, 28 October 2021 07:20 (30 minutes)

Presenter: SABBI, GianLuca

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 3 Type: not specified

# Wire specification and LBNL procurement experience

Thursday, 28 October 2021 07:50 (30 minutes)

Presenter: PONG, Ian

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **CERN Procurement Experience and Test Results**

Thursday, 28 October 2021 08:20 (20 minutes)

**Presenter:** HOPKINS, Simon (CERN)

Session Classification: Technical session I

Discussion

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Discussion

Thursday, 28 October 2021 08:40 (10 minutes)

**Session Classification:** Technical session I

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Wire test results FNAL

Thursday, 28 October 2021 09:00 (20 minutes)

Presenter: TURRIONI, Daniele (FNAL)

Session Classification: Technical Session II

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Wire test results NHMFL

Thursday, 28 October 2021 09:20 (15 minutes)

Presenter: LU, Jun (NHMFL)

Session Classification: Technical Session II

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Wire strain characterization at NHMFL

Thursday, 28 October 2021 09:35 (25 minutes)

**Presenter:** CHEGGOUR, Najib (NHMFL)

Session Classification: Technical Session II

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Strain effect on magnet critical surface

Thursday, 28 October 2021 10:00 (20 minutes)

Presenter: VALLONE, Giorgio

Session Classification: Technical Session II

TFD Wire Specifi... / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Welcome

Thursday, 28 October 2021 07:00 (5 minutes)

**Presenter:** GEDDES, Cameron

Session Classification: Technical session I